Bruce Springsteen tukee homoliittoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikuisrockin kärkinimiin maailmassa lukeutuva Bruce Springsteen on yllättänyt ilmoittamalla, että hän tukee saman sukupuolen avioliittojen laillistamista New Jerseyn osavaltiossa. Hän pyytää verkkosivustollaan muitakin äänestämään homoliittojen puolesta. Osavaltion senaatissa äänestetään asiasta huomenna torstaina.

Bruce Springsteen kirjoittaa uskoneensa jo pitkään saman sukupuolen liittoihin ja ”puhuneensa aina samaa sukupuolta olevien pariskuntien oikeuksien puolesta”. Rocktähti ilmoittaa tukevansa kuvernööri Jon Corzinea siinä, että avioliitto on kansalaisoikeus, Yahoo News uutisoi.

Tulossa on kuitenkin tiukka äänestys, sillä homoliittojen vastustajiakin löytyy runsaasti. Maanantaina lakialoite meni kuitenkin jo läpi niukasti yhden äänen enemmistöllä. Läpimeno on silti edelleen vaakalaudalla.