Don Johnson Big Band esiintyy suorana netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen Don Johnson Big Band -yhtye huipentaa tuoreimman Records Are Forever -albuminsa julkaisua seuranneen kiertueen jo monivuotisen jouluperinteen mukaisesti Helsingin Tavastia Klubille tulevana lauantaina 12. joulukuuta.

Konsertti nähdään poikkeuksellisesti suorana lähetyksenä verkossa yhtyeen omilla sivuilla, eikä sen katsomiseen tarvita rekisteröitymistä. Suora lähetys alkaa klo 21:00 osoitteessa www.donjohnsonbigband.com ja konsertin showtime on klo 21:30.

Kuvaa lähetetään verkkoon staattisten kameroiden lisäksi kokeiluluontoisesti muiden muassa eturivin imussa mukana olevista kännykkäkameroista sekä pitkin poikin klubia vaeltavilla erillisillä kameroilla. Katsoja voi itse valita ja vaihtaa kuvakulmaa reaaliajassa ja päästä näin parhaalla mahdollisella tavalla mukaan keikkatunnelmaan.

– Tämä on ihan uudenlainen kokeilu meille ja saa nähdä millainen soppa tästä saadaan vielä keitettyä, nauraa yhtyeen solisti Tommy Lindgren.

– Tavastian joulukeikka on meille jo monivuotinen juttu ja pyrkimys on aina tuoda settiin jotain uutta ja erikoista. Muutama yllättävä biisi on harjoiteltu vain tätä keikkaa varten ja vierailijoina kuullaan tällä kertaa mm. Petteri Sariolaa ja Anna Abreuta. Ihan kaikkea ei tässä vaiheessa haluta kuitenkaan paljastaa.

– Sen verran voi sanoa, että joululauluilta ja makeisiltakaan ei päästä täysin välttymään, rumpali Kari Saarilahti suostuu raottamaan salaisuuksien verhoa.