Jaimie Hilfiger bikinikuvissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun muotisuunnittelija Tommy Hilfigerin lähisukulainen on parhaillaan tekemässä nousua Hollywoodin pintajulkkisten maailmaan ja viihdelehtien otsikoihin. Näyttävä vaalea kaunotar on Hilfigerin siskontyttö Jaimie.

22-vuotias Jaimie Hilfiger on julkaissut runsaasti kuviaan myös omalla verkkosivustollaan, jossa on oma osionsa myös hänen bikini- ja alusvaatekuvilleen. Nyt kaunis vaaleaverikkö on poseerannut rantatunnelmissa Malibussa. Jaimie keikisteli kuvauksissa värikkäissä bikineissä. Katso kuvat tästä.

Mallitoimiston listoilla nykyisin oleva seurapiirikaunotar kertoo työskentelevänsä täysipäiväisenä mallina sekä New Yorkissa että Los Angelesissa. Hän muistaa myös mainita, että on Tommy Hilfigerin sukulainen ja varttuneensa muotimaailman ympäröimänä. Tähän mennessä Jaimie on poseerannut muutamissa lehdissä ja kalentereissa.