Suurin pudottaja laihdutti huimat 108 kiloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on juuri nähty Suomessakin suosiota saaneen Suurin pudottaja -realityohjelman kahdeksannen tuotantokauden finaalijakso. Kilpailun voittajaksi takana 40-vuotias muusikko Danny Cahill, joka pudotti painoaan ohjelman aikana peräti 108 kiloa.

Broken Arrow’sta Oklahomasta kotoisin oleva Danny Cahill painoi realitysarjan kuvausten alkaessa 195 kiloa. Painonpudotus onnistui kuitenkin ennakoitua paremmin, ja ohjelman finaalissa Cahill painoi enää 87 kiloa, eli hän oli päässyt takaisin normaalipainoon. Voitostaan hän sai 250.000 dollarin palkinnon. Miehen videohaastattelu löytyy tästä. Katso kuva voittajasta ennen ja jälkeen.

– Seisominen viimeistä kertaa vaa-alla oli hermoja raastavaa. Katsoin alas ja näin kuinka hyvältä toinen finalisti Rudy näytti. Ajattelin, että hän voittaa minut. Kukaan ei olisi voinut antaa minulle parempaa vastusta kuin hän, Danny Cahill kommentoi asiasta uutisoineelle People-lehdelle.