Huippumalli Gisele Bundchen synnytti esikoisensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermalli Gisele Bundchen on saanut lapsen. Hän on lehtitietojen mukaan synnyttänyt pojan. Gisele ja hänen aviomiehensä Tom Brady eivät ole vielä kertoneet pienokaisen tulevaa nimeä julkisuuteen. Iloisesta perheuutisesta kertoi ensimmäisenä People-lehti.

Lapsi on Giselelle ensimmäinen, mutta Tomilla on kaksivuotias Jack-poika edellisestä suhteestaan näyttelijä Bridget Moynahanin kanssa. Pariskunta avioitui tämän vuoden helmikuussa salaisessa häätilaisuudessa, joka sai lopulta kovasti julkisuutta, kun tieto tilaisuudesta levisi, ja tilaisuuden turvamiehet ottivat yhteen paparazzien kanssa.

29-vuotias brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan nykyisin maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.