Megan Foxin alastonkuvat vuotivat nettiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi jo useampaan otteeseen rankattu Megan Fox on poseerannut lukuisia kertoja rohkeissakin kuvissa, myös alastomana, mutta hän on pitänyt kuitenkin intiimeimmät ruumiinosansa piilossa. Ainakaan hänen ei tiedetä esiintyneen K18-kuvissa.

Nyt tällaisia kuvia on kuitenkin ilmestynyt internetin syövereihin, ja villi huhu väittää kuvien olevan peräisin kaunottaren tietokoneelta. Väitteiden mukaan Foxin tietokoneelle olisi murtauduttu ja sieltä olisi löytynyt muutamia todella rohkeita nakukuvia. Näiden kuvien sensuroidut versiot voi nähdä tästä.

Nyt on kuitenkin selvinnyt, että huhut ovat mitä ilmeisimmin perättömiä, sillä kuvat julkaistiin ensimmäisenä juuri julkkisten väärennettyihin alastonkuviin keskittyvällä sivustolla. Näin ollen tällä hetkellä kuvia ei ole syytä epäillä aidoiksi. Taannoin tosin hieman vastaavanlaisessa tapauksessa poptähti Rihannan kuvat vuotivat verkkoon ja neitokainen on sittemmin itse vahvistanut niiden olevan aitoja. Lisäksi myös näyttelijäkaunottaret Vanessa Hudgens ja Ashley Greene ovat joutuneet samanlaisten tapausten uhreiksi, ja niissäkin tapauksissa kuvat ovat olleet aitoja.