Pintaliitojulkkis Nicky Hiltonia ei ryöstetty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton joutui taannoin murtovarkauden uhriksi monien muiden Hollywood-julkkisten tavoin. Hänen kotoaan saanut teini-ikäisistä koostunut murtojengi jäi myöhemmin kiinni. Nyt murtoaalto on kuitenkin saanut jatkoa, kun Parisin pikkusisko Nicky Hiltonin kotiin murtauduttiin.

Jotkut mediat ovat virheellisesti väittäneet, että Paris ja Nicky Hilton olisivat joutuneet ryöstön kohteeksi. Kyseessä ei onneksi ole lähellekään niin vakava rikos, vaan molemmissa tapauksissa ”ihan perinteinen” murtovarkaus.

Nickyn asuntoon tunkeuduttiin eilen puoli neljän aikaan iltapäivällä. Varkaiden matkaan lähti muiden muassa kannettava tietokone sekä muuta arvoesineistöä. Saaliin arvoa ei vielä kerrottu julkisuuteen. Samalla myös Nickyn kissat karkasivat varkaita. Paris-sisko valitteli Twitter-blogissaan tapahtunutta ja toivoi että viranomaiset saavat varkaat kiinni.