Rocktähti sopi korvauskiistan lento-onnettomuudestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rajuun lento-onnettomuuteen taannoin Yhdysvalloissa joutunut rokkari Travis Barker on päässyt sopimukseen onnettomuuden korvauksia koskevassa oikeusjutussaan. Blink 182 -yhtyeen rumpali haastoi aiemmin useita yhtiöitä oikeuteen.

Yhtiöitä edustanut asianajaja William Robinson kertoi eilen, että sopimuksen yksityiskohdat ovat salaisia. Sopimuksessa ovat mukana Learjet sekä Goodyear Tyre & Rubber Co -yhtiöt sekä lentokoneen omistaja. Haasteen mukaan lentokonetta ei ollut huollettu asianmukaisesti.

Viime vuoden syyskuussa tapahtuneessa onnettomuudessa kuoli neljä ihmistä. Travis Barker ja hänen ystävänsä, jo edesmennyt Adam ”DJ AM” Goldstein, selvisivät hengissä hyppäämällä liikkuvasta lentokoneesta vain sekunteja ennen sen törmäämistä tien penkkaan.