Viimeinen niitti Nicolas Cagen vararikkoon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Nicolas Cage on ollut kuluneen syksyn aikana otsikoissa elokuviensa sijaan vakavan taloudellisen ahdinkonsa merkeissä. Hän hävisi kymmeniä miljoonia dollareita avustajansa tekemien huonojen sijoitusten takia, mikä johti lopulta vararikkoon.

Viime aikoina Cage on joutunut myymään pilkkahintaan veneitään, autojaan ja useita asuntojaan ympäri maailmaa, ja tilanne on näyttänyt jo hieman helpottavan. Nyt asiaan on tullut kuitenkin uusi käänne, joka voi olla viimeinen niitti hänen vararikkoonsa. Näyttelijän entinen vaimo Christina Fulton on nimittäin haastanut Cagen oikeuteen ja vaatii häneltä 13 miljoonan dollarin korvauksia.

Ex-vaimon mukaan Nicolas Cage on syyllistynyt petokseen ja sopimusrikkomukseen. Fulton oletti Cagen lahjoittaneen hänelle asunnon, mutta nyt on selvinnyt, että talo onkin ollut koko ajan näyttelijän nimissä ja että sekin joudutaan nyt myymään velkojen maksamiseksi. Oikeuteen toimitettujen asiakirjojen mukaan myös Fulton on jättiveloissa, sillä hänellä on velkaa 1,2 miljoonaa dollaria, People-lehti uutisoi. Cagella on puolestaan verovelkaa edelleen arviolta 6,3 miljoonaa dollaria ja maksamatonta pankkilainaa noin kaksi miljoonaa dollaria.