Mickey Rourken tulikuuma kihlattu bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Hollywood-tähti Mickey Rourne on kihlautunut itseään 33 vuotta nuoremman venäläisen mallikaunottaren Elena Kuletskayan kanssa. Näyttelijän kerrotaan kosineen 24-vuotiasta tyttöystäväänsä viime viikolla, ja heidän tarkoituksenaan on avioitua ensi kesänä Venäjällä.

– He eivät ole vielä varanneet juhlapaikkaa tai tehneet muitakaan suunnitelmia. Mickey vain tietää, että hän haluaa naimisiin huhtikuussa. Hän on ollut kovin kiinnostunut siitä mitä kuuluu perinteiseen venäläiseen hääseremoniaan, lähipiiristä kerrottiin Access Hollywoodille.

Elenasta löytyy verkossa myös runsaasti näyttäviä mallikuvia, joissa kaunotar poseeraa muiden muassa alusvaatteisillaan ja bikineissä. Yksi kuvagallerioista on Fashionmodeldirectory.com, jonka antia voi tutkailla esimerkiksi tästä.