Alessandra Ambrosio lomaili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon viime vuosina äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio sai kuluvan vuoden elokuussa perheenlisäystä, kun hän synnytti perheeseen Anja Louise Ambrosio Mazur -nimisen esikoisen.

Tämän jälkeen 27-vuotias huippumalli teki mahdollisesti jopa jonkinlaisen maailmanennätyksen palattuaan vain viikkojen kuluttua takaisin kameroiden eteen. Sittemmin viihdelehdet nimesivät hänet leikkimielisesti maailman seksikkäimmäksi äidiksi. Nyt tumma kaunotar poseeraa jälleen näyttävissä bikinikuvissa uimarannalla. Kuvissa hänet nähdään miehensä kanssa pulikoimassa meren aalloissa. Katso kuvat tästä.

Erityisesti Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallinakin tunnetuksi tullut kaunotar on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandra tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.