Elizabeth Hurley on tyrmäävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa ainakin kohuotsikoista. Reilu nelikymppinen kaunotar paljasti kuitenkin alkuvuodesta aikovansa pudottaa huomattavasti painoaan.

Tuoreiden kuvien perusteella muiden muassa kokonaan kahviton ja viinitön dieetti on onnistunut mainiosti, sillä näyttelijätär näyttää jälleen tyrmäävän kauniilta. Hän oli pukeutunut ensi-iltajuhlia varten näyttävään cocktail-mekkoon, joka hohti monissa punaisen sävyissä. Katso kuvat tästä. Viime keväänä Liz antoi faneilleen myös hieman ohjeistusta laihdutuskuuristaan.

– Aiemmin join paljon kahvia ja viiniä, mutta nelikymppisenä niiden kanssa pitää olla varovainen. Ne voivat olla yksi syy lihomiseen. En oikeastaan pidä vodkasta kovinkaan paljoa, mutta jos olen juhlissa niin otan vodkadrinkin soodavedellä ja suuren palan limeä. Loppujen lopuksi se on kuin lääkettä, mutta olen jo tottunut siihen, Elizabeth Hurley kertoi Daily Mail -lehdelle.

44-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Nykyisin Gloucestershiressä asuva Hurley on naimisissa Arun Nayarin kanssa ja pariskunnalla on 7-vuotias poika Damian.