Huippumalli: ”Aspirin vaarallisempaa kuin marijuana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen mallimarkkinoiden suomalaisittain vielä varsin tuntematon nimi, realityjulkkis Adrianne Curry, on kotimaassaan jo varsin tunnettu julkkistähti. Huippumalli haussa -kisan voittaja ei ole vielä ollut kuitenkaan kovinkaan aktiivisesti otsikoissa.

Syyskuussa povekas mallikaunotar julkaisi blogissaan bikinikuviaan, ja viime viikolla myös alastonkuvia. Niissä hänet nähtiin muiden muassa halailemassa ja suutelemassa toista naista sekä pelaamassa alastomana World of Warcraft -peliä. Tällä kertaa huippumalli kuohuttaa kuitenkin huumelausunnollaan, jossa hän väittää Aspirinin olevan vaarallisempaa kuin marijuana.

– Jos marijuana on huume, haluan teidän kaikkien lopettava Aspirinin käyttämisen. Koska siihen kuolee enemmän ihmisiä kuin kauheaan hirviöön, marijuanaan. Hyvää yötä! Adrianne Curry kirjoitti eilen illalla Twitter-blogiinsa.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Huippumalli haussa -realitykilpailun ensimmäisen Yhdysvaltojen tuotantokauden vuonna 2003. Sittemmin hän on tehnyt menestyksekästä uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Maxim-lehden lukijat äänestivät Curryn taannoin maailman seksikkäimpien naisten joukkoon.