Kaikkien aikojen homoikonit listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Elton John on nimetty tuoreessa listauksessa kaikkien aikojen suurimmaksi miespuoliseksi homoikoniksi. Nykyisin avioliitossa miesystävänsä David Furnishin kanssa oleva laulaja nauttii kyselyn mukaan homoseksuaalien keskuudessa suurinta arvostusta.

Kaikkien aikojen suurimmaksi naispuoliseksi homoikoniksi nimettiin samaisessa www.OnePoll.com -verkkosivuston äänestyksessä jo edesmennyt näyttelijätär Judy Garland. Naisten sarjassa toiseksi sijoittui Kylie Minogue ja kolmanneksi Madonna. Viiden joukkoon mahtuivat myös Cher ja Liza Minelli.

Elton Johnin jälkeen miesten sarjan toiseksi sijoittui edesmennyt Queen-yhtyeen keulahahmo Freddie Mercury ja kolmanneksi Stephen Fry. Viiden arvostetuimman joukossa olivat myös George Michael ja Oscar Wilde. Kymmenen joukkoon mahtuivat myös Will Young, Alan Carr, Paul O’Grady, Boy George ja David Beckham. Äänestykseen osallistui noin 5.000 ihmistä.

Elton John nähtiin konsertoimassa Suomessa 10. lokakuuta. Viihdelehti Stara oli paikalla ja välitti konsertin tunnelmat kuvagalleriassaan. Katso kuvat tästä.