Mariah Carey bikineissä uudella videollaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuun alussa ihmeteltiin kuvia, joissa lihonut poptähti Mariah Carey keikisteli uimarannalla uimapuvussa. Nyt on selvinnyt, että kyseessä oli hänen uuden H.A.T.E.U. -nimisen musiikkivideonsa kuvaukset. Video on nyt myös julkaistu.

Viidellä Grammy-pystillä urallaan palkittu poptähti nähdään uudella videollaan myös kyseisessä uima-asussa, mutta jostain syystä kyseisissä kohtauksissa kamera pysyttelee tiiviisti supertähden ylävartalossa ja kasvoissa. Mustassa uimapuvussa hänet nähdään kuitenkin myös hieman laajemmissa kuvissa. Mariah näyttää joka tapauksessa olevan upeasti sinut vartalonsa kanssa. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Mariahin albumista odotettiin välitöntä menestystä, mutta varsinaisia jättihittejä levyltä ei ole ainakaan vielä julkaistu. Levyn tähän mennessä menestynein kappale I Want To Know What Love Is on sekin cover-biisi eikä siis Mariahin omaa käsialaa. Mariah tähdittää parhaillaan  myös Lee Danielsin ohjaamaa Precious-elokuvaa, joka sai ensi-iltansa Sundance-elokuvafestivaaleilla.