Tältä Taylor Swift näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Levymyynnillä ja palkinnoilla mitattuna maailman tämän hetken suosituin teinitähti Taylor Swift tunnetaan ulkomusiikillisten seikkojensa merkeissä muiden muassa pitkistä ja vaaleista kiharoistaan. Nyt ne ovat saaneet kuitenkin väistyä uuden virtaviivaisemman tyylin tieltä.

Taylot Swift on nimittäin nyt kuvattu pitkissä suorissa hiuksissa hänen käydessään New Yorkissa. Muutos oli todella yllättävän suuri, sillä supertähteä oli jopa vaikea tunnistaa uudessa hiuskuontalossa. Katso kuvat tästä. Mitä ilmeisimmin hiukset suoristettiin vain jotain tiettyä kuvaussessiota varten, mutta toivon mukaan Taylor nähtäisiin jatkossakin leikittelemässä eri tyyleillä.

Viime aikoina Taylor Swift on nähty lähes päivittäin viettämässä vapaa-aikaansa Twilight-elokuvista tutun Taylor Lautnerin kanssa. Nuoret julkkistähdet kuvaavat parhaillaan yhteistä elokuvaa, jonka kuvauksissa heidät on nähty myös suutelemassa kameran edessä. Amerikkalaislehdet uskovat kuitenkin, että parilla on kipinää myös kulissien takana. Ainakin he viihtyvät hyvin yhdessä myös pitkien kuvauspäivien jälkeen.

Nyt sinäkin voit seurata reaaliajassa supertähtien kuulumisia ja heidän julkaisemiaan valokuvia Staran uudessa Jetset Live! -palvelussa, joka kerää suosituimpien tähtien blogikirjoitukset ja kuvat yhteen paikkaan. Tutustu ilmaiseeen palveluun osoitteessa stara.fi/jetsetlive.