Stara Jetset Live! – supertähtien kuvat ja kuulumiset reaaliajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara on tänään käynnistänyt uuden Jetset Live! -nimisen palvelun, jossa lukijat voivat seurata supertähtien kuulumisia reaaliajassa. Palvelu koostetaan lukuisten julkkistähtien Twitter-blogien kirjoituksista ja kuvalinkeistä.

Mukana on myös supertähtien mikroblogeissaan julkaisemien valokuvien linkit, joten nyt sinullakin on mahdollisuus seurata maailman suosituimpien tähtien tekemisiä reaaliajassa ympäri vuorokauden kuvien kanssa. Uusi palvelu löytyy viiihdelehti Staran verkkosivuilta sekä osoitteesta www.stara.fi/jetsetlive/.

Esimerkiksi viimeisen tunnin aikana palveluun ovat kirjoittaneet kuulumisiaan muiden muassa Paris Hilton, Katy Perry, Paula Abdul, Ashton Kutcher, Adrianne Curry, Ryan Seacrest, Joel Madden Perez Hilton ja Jessica Alban aviomies Cash Warren. Tutustu tähtien elämään tästä!

Jetset® on Stara Median rekisteröity tavaramerkki.