Tältä Jessica Alba näyttää kotiaskareissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin kaunottariin lukeutuva näyttelijä Jessica Alba ei ole viime aikoina kovin usein komeillut otsikoissa, kun neitokainen on keskittynyt pääasiassa perhe-elämään yhdessä Honor Marie -esikoisensa ja aviomiehensä Cash Warrenin kanssa.

Nyt Cash on kuitenkin julkaissut kuvan perheen kaikkein pyhimmästä, eli perheensä keittiöstä. Twitter-blogissaan julkaisemassa valokuvassa Jessica Alba nähdään kodin hengettärenä tekemässä perheelle ruokaa. Ruoan määrästä päätellen ruokailijoita oli tosin enemmän kuin kaksi aikuista ja yksi lapsi. Katso kuva tästä.

28-vuotias Jessica Alba kertoi äskettäin lehtihaastattelussa, ettei tunne oloaan koskaan erityisen seksikkääksi eikä edes ajattele koko asiaa. Samalla Jessica kertoi, ettei koskaan haluaisi, että hänen Honor Marie -tyttärensä tulisi seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja suuntaisi viihdealalle.