The Baseballs myynyt jo triplaplatinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten sydämet sulattanut voc’n’roll -yhtye The Baseballs on tänään ylittänyt Suomessa triplaplatinarajan Strike!-debyyttialbumillaan, jota on myyty yli 60.000 kappaletta. Samalla yhtye jatkaa jo kuudetta viikkoa Suomen virallisen albumilistan ykkösenä.

The Baseballsin ensimmäinen singlelohkaisu Umbrella on Suomen virallisen single- ja radiosoittolistan kärkisijalla. Viime sunnuntaina Linnan juhlissa kappaleen tahdissa tanssivat myös Tasavallan presidentti ja pääministeri.

Suomeen The Baseballs saapuu 4. helmikuuta esiintymään Emma-gaalaan, jossa yhtye on myös ehdolla Vuoden ulkomainen artisti -kategoriassa. Maaliskuussa on luvassa loppuunvarattu Suomen kiertue, jonka aikana yhtye keikkailee Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella.