Rakastajatar paljasti Tiger Woodsin rakkaustekstarit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods on ollut jo päivien ajan varsinaisessa suhdekurimuksessa, kun tähän mennessä kahdeksan naista on ilmoittautunut hänen rakastajattarekseen. Ensimmäinen heistä, Rachel Uchitel, on nyt julkaissut supertähdeltä saamiaan tekstiviestejä.

InTouch-lehden julkaisemissa rakkausviesteissä Tiger Woods esiintyy yllättävän hellänä rakastajana, mutta sivaltaa samalla omaa vaimoaan kehumalla Uchitelia tämän kustannuksella. Tässä alla muutamia viestejä, joiden rakastajatar väittää olevan Tigerin hänelle lähettämiä.

– Haluan sinut makaamaan vierelleni, päälleni tai miten vain haluatkaan maata. Miksi emme löytäneet toisiamme jo vuosia sitten. Sitten me emme joutuisi käymään tätä keskustelua, Tiger Woods leperteli.

– Tiedän että on brutaalia sinua kohtaan, että et voi olla kanssani koko ajan.

– Ymmärrän. Hitto se tappaa minut. Vihdoinkin löysin jonkun jonka kanssa löysin yhteyden.

– Joku jollaista en ole koskaan löytänyt. En edes kotona.

Viestittely jatkui vielä kun romanttinen suhde alkoi jo viilentyä.

– En tiedä tuleeko tämä toimimaan. Luulin, että aloin tuntea sinua, mutta nyt tunnen itseni vain ihmiseksi, joka nyt sattuu olemaan kuuluisa… En tiedä minkälaiseen ihmiseen retkahdin niin kovasti. Olen sekaisin, koska sydämeni ja aivoni sanovat eri asioita. Oletko sinä Rachel vai joku roolihahmo?

Viimeisessä viestissä suhde vaikuttaa olevan jo karilla.

– Sepä onkin hankalaa. Minua järkyttää ajatellakin että ihastuin väärään tyyppiin, Woods kirjoitti tekstiviestissä.