Victoria Justice on Hollywoodin uusi teinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin nuoren polven näyttelijäkaartista nousee aika ajoin uusia tähtiä viihdelehtien otsikoihin, ja seuraavaksi suureksi teinitähdeksi on nyt kovaa vauhtia nousemassa 16-vuotias Victoria Justice.

Nyt Victoria Justice on päässyt poseeraamaan myös aikuisten kanssa, kun hän oli mukana Hollywoodin Nobu-ravintolassa järjestetyissä Golden Globe -bileissä. Tumma nuori kaunotar oli pukeutunut näyttävään hopeanhohtoiseen cocktail-asuun. Katso kuvat tästä.

16-vuotias näyttelijä-laulaja Victoria Justice on näytellyt vuodesta 2005 saakka suositussa Zoey 101 -nuortensarjassa, jossa hän näyttelee Lola Martinezin roolia. Hänet on nähty myös muutamissa elokuvissa, joista vuoden 2009 aikana ensi-iltansa saivat The Kings of Appletown ja televisioelokuva Spectacular! Vuonna 2010 hän tähdittää myös televisiosarjaa Victorious. Justice on julkaissut laulu-urallaan kaksi albumia, joista A Thousand Miles julkaistiin vuonna 2007 ja Spectacular! vuonna 2009. Hauskana kuriositeettina mainittakoon, että Victoria on syntynyt Floridassa sijaitsevassa Hollywoodin kaupungissa.