Viikon hurjin lehtiväite – Brad Pitt hoitaa Jennifer Anistonin raskaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman keltainen lehdistö julkaisee usein huhuihin perustuvia väitteitä, mutta aika ajoin nekin menevät ehkä hieman liian pitkälle. Tällä viikolla amerikkalainen Star-lehti uutisoi kansijutussaan Jennifer Anistonin suunnitelmista saada perheenlisäystä.

Lehden hurjan väittämän mukaan Jennifer ja hänen ex-aviomiehensä Brad Pitt, joka on seurustellut jo vuosia Angelina Jolien kanssa, olisivat tehneet keskenään salaisen sopimuksen. Sopimuksen mukaan Brad olisi valmis saattamaan Jenniferin raskaaksi.

Ainoa este lapsen alkuun saattamiselle on enää se, että Brad joutuu vielä vakuuttamaan Angelinan suunnitelman toteuttamisesta. Julkkismaailman viikon hurjin väite on tyrmätty suoralta kädeltä muissa viihdelehdissä, eikä osapuolet ole luonnollisestikaan vaivautuneet edes kommentoimaan sitä.