Amy Winehousen avioliittohuhut entistä sekavampia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elämänsä taas raiteilleen sanut brittipoppari Amy Winehouse on viime aikoina liikkuneiden väitteiden mukaan palaamassa yhteen ex-aviomiehensä Blake Fielder-Civilin kanssa. Nyt laulajatähden kummityttö on kuitenkin kiistänyt moiset tiedot perättöminä.

Amy Winehouse on puskenut aktiivisesti kummityttönsä Dionne Bromfieldin laulu-uraa eteenpäin managerin ominaisuudessa, joten Dionnen voidaan katsoa tietävän mistä puhuu. Hän on nyt kertonut The Sun -lehdelle, että taannoisesta myrskyisästä avioliitostaan tunnettu pariskunta ei ole palaamassa yhteen.

Tämä siitä huolimatta, että heidät on viime viikkoina nähty useita kertoja tapaamassa toisiaan. Bromfieldin mukaan Amy ja Blake ovat kuitenkin tavanneet vain kerran, ja silloinkin vain siksi että Winehouse halusi laittaa viimeinkin lopullisen pisteen suhteelle.

– He eivät todellakaan ole yhdessä. Amy tapasi Blaken vain päättääkseen suhteen, ei minkään muun takia. Hän on sinkku ja he eivät ole yhdessä. Amy pärjää paljon paremmin ilman Blakea, Dionne Bromfield kommentoi lehdelle.

Samalla nuori popparitähti kertoi lehdelle, ettei missään tapauksessa itse kysyisi neuvoa ihmissuhdeasioissa kummitädiltään.