Britneyllä oli todella huono hiuspäivä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut viimeisten parin vuoden aikana monellakin tavalla malliesimerkki siitä, että supertähdetkin ovat vain ihmisiä. Taannoiset avioliittosotkut ja hermoromahdukset ovat edelleen tuoreessa muistissa. Nyt hän on tehnyt sen taas.

Tällä kertaa kyseessä ei ollut toki hermoromahdus, vaan Britney osoitti että supertähdilläkin on joskus ”huono hiuspäivä”. Neitokainen ikuistettiin eilen Beverly Hillsissä siniseen hämähäkinseittikuvioiseen asuun pukeutuneena. Katso kuvat tästä ja tästä.

Ilmeisesti popparille oli tullut äkkilähtö, sillä Spearsin vaaleat kutrit eivät olleet aivan kohdallaan, ja kuvat huonosta hiuspäivästä levisivät nopeasti viihdelehtiin. Tavikset saavat useimmiten tyytyä katselemaan huonoa hiuspäiväänsä vain peilistä, mutta supertähtien kuvat leviävät hieman laajemmalle yleisölle.