Huippumalli Doutzen Kroes säväytti rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman viidenneksi parhaiten tienaava supermalli. Nyt alusvaatemallinakin nähty kaunotar on poseerannut rannalla järjestetyssä kuvaussessiossa.

L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvonakin toimiva Doutzen Kroes nähdään tuoreissa paparazzikuvissa poseeraamassa kuvausryhmälle St. Bartsin paratiisisaaren rantahiekalla Victoria’s Secret -malliston näyttävissä uimapuvuissa. Katso kuvat tästä. Viime kuussa hänet nähtiin lähes vastaavissa kuvissa, joskin eri asuissa.

24-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin katalogissa. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.