Kohuväite: Tiger Woodsilla avioton lapsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods onnistuu kaivautumaan päivä päivältä syvemmälle suohon skandaalinsa kanssa. Uusia rakastajia ei ole enää kahdeksannen jälkeen löytynyt, mutta uusia ihmisiä tarinaan voi vielä kuulua.

Tunnettu julkkisbloggaaja Nik Richie kirjoitti nimittäin eilen blogissaan tietävänsä, että Tiger Woodsin avioliiton ulkopuolisista suhteista on syntynyt lapsi. Tämän jälkeen myös National Enquirer kirjoitti aiheesta. Richien mukaan tieto lapsesta oli todellinen syy sihen, että Woodsin vaimo pahoinpiteli hänet. Lisäksi Richie kertoi saaneensa puhelinsoitin, jossa hänelle tarjottiin rahaa vastineeksi siitä että pitää suunsa kiinni asiasta.

– Anteeksi, mutta minä en ole näitä Las Vegasin tyhmiä ämmiä. En välitä vaikka Tiger Woods pitäisi orgioita The Palms -hotellissa väärennetyllä nimellä Roy, tai sinä yönä Tao-klubilla kun hän pani jotain Vegasin hutsua. En halua olla ”pukumiehen” palkkalistoilla. Olen ennemminkin huolissani siitä puusta, johon Tiger törmäsi kotinsa edustalla. Pitäkää rahanne ja tunkekaa ne ahteriinne! Nik Richie kirjoitti.