Metalliohjelman tähti Kerri Tucker kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun That Metal Show -ohjelman juontaja Kerri Lee Tucker on kuollut. Mediapersoona löydettiin menehtyneenä kotoaan torstaina aamulla.

Kerri Tucker tunnettiin taiteilijanimellä Miss Box Of Junk. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Blabbermouth-julkaisun mukaan torstaina kuolleena löydetyn tähden kuolinsyytä ei ole vielä kertottu julkisuuteen.

Hänen ohjelmassaan keskityttiin sen nimen mukaisesti rock-musiikkiin ja musiikkiuutisiin sekä julkkisvieraisiin. Ohjelman muina juontajina toimivat Eddie Trunk, Jim Florentine ja Don Jamieson. Heistä Trunk kirjoitti traagisesta tapahtumasta verkkosivuilleen.

– Minulla ei ole vielä yksityiskohtia siitä mitä on tapahtunut. Kerri oli tärkeä osa ohjelmaa ja meillä oli todella hauskaa nauhoituksissa. En tuntenut häntä kovin hyvin työn ulkopuolella, mutta hänen kanssaan oli hauska tehdä That Metal Show -ohjelmaa, Trunk kirjoitti.