Suosikkiartistin kappale diskattiin Grammy-kisasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkialan tärkeimpien palkintojen, Grammyjen, ehdokkuudet julkistettiin äskettäin Yhdysvalloissa. Nyt ehdokaslistoilla on kuitenkin tapahtunut yllättävä muutos, kun teinitähti Miley Cyrusin kappale on poistettu listalta.

Kyseessä on 17-vuotiaan poptähden esittämä kappale The Climb, joka soi kovasti taannoisessa Hannah Montana -elokuvassa. Jessi Alexanderin ja Jon Maben kirjoittama kappale oli ennen diskaamista ehdolla parhaan soundtrack-kappaleen sarjassa.

Listalta poistamisen syytä ei ole vahvistettu, mutta Cyrusin taustavoimat kommentoivat asiasta kertoneelle People-lehdelle, että päätös oli odotettu, koska kappale oli alunperinkin ilmoitettu kyseiseen kategoriaan vahingossa. Grammy-gaalan edustajat eivät ole suostuneet valottamaan diskauspäätöksen taustoja.

Miley ei alunperinkään ollut itse henkilökohtaisesti ehdolla, koska kyse oli vain kappaleesta, jonka hän esittää. Tilalle Grammy-ehdokkaaksi nousee nyt Where The Wild Things Are -elokuvaan kirjoitettu ja Karen O:n esittämä All Is Love. Grammy-gaala järjestetään 31. tammikuuta 2010.