Mitä ihmettä? Tiger Woodsin alastonkuvat kiellettiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikon kohutuin julkkistähti Tiger Woods on saavuttanut Britanniassa mielenkiintoisen oikeusvoiton, kun sikäläinen tuomioistuin kielsi hänen alastonkuviensa julkaisemisen.

USA Today -lehden ja CNN-uutistoimiston mukaan asiasta olisi nyt päättänyt peräti Britannian korkein oikeus, mikä on erittäin poikkeuksellista. Päätöksen mukaan brittimediat eivät saa julkaista kuvamateriaalia, jossa Woods nähdään alastomana. Jo ilman tällaista päätöstäkin laittomia ovat esimerkiksi sellaiset kuvat, joita on kuvankäsittelyllä muokattu siten, että Woodsin kasvot on lisätty toisen henkilön alastonkuvaan.

Tätä päätöstä ja siihen liittyviä seikkoja vasten tuntuu lähes naurettavalta, että Tigerin asianajajat kiistivät samalla alastonkuvien olemassaolon. Parikin golffarin rakastajatarta on kuitenkin ilmoittanut viime päivinä omistavansa nakukuvia skandaalin ryvettämästä urheilijasta. Tuore päätös koskee ainoastaan Britannian medioita, joten muissa maissa nakukuvia voidaan hyvinkin pian nähdä.