Tiger Woodsilla jo 11 rakastajatarta – määrä nousee yhä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilu- ja viihdelehtien otsikoissa tiiviisti viimeisen parin viikon ajan ollut Tiger Woods ja hänen suhdesekoilunsa saavat päivittäin uusia käänteitä. Eilen hänen väitettiin saaneen myös avioliiton ulkopuolisen lapsen ja tänään Britannian korkein oikeus määräsi hänen alastonkuviensa julkaisemisen laittomaksi.

Vielä pari päivää sitten Tigerin plakkariin oli julkisuudessa kertynyt ”vasta” kahdeksan rakastajatarta, mutta parissa päivässä määrä on noussut peräti kolmella. Osa naisista on ollut prostituoituja ja kaksi tunnettuja pornotähtiä. Samalla Woods on kaivautunut sponsoreiden näkökulmasta yhä syvemmälle juoksuhiekkaan, vaikka hän ei ole julkisuudessa näyttäytynytkään 27. marraskuuta tapahtuneen kolarinsa jälkeen.

Moni rakastajattarista ei ole suostunut kommentoimaan suhdettaan, mutta esimerkiksi Jaimee Grubbs on julkistanut osan Tigeriltä saamistaan yli 300 tekstiviestistä ja puhelinvastaajaan saamistaan viesteistä sekä muutenkin tehnyt runsaasti paljastuksia parin seksisessioista. Hän esimerkiksi kertoi suhteen alkaneen kun golf-tähden vaimo oli viimeisillään raskaana.