X-Factor -tuottajat pelkäävät povipommin kohtausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Riitaisan avioeron kuluneen vuoden aikana läpikäyneet povipommi Katie Price ja poptähti Peter Andre ovat vältelleet toisiaan tehokkaasti viime kuukaudet. Nyt he ovat kuitenkin läsnä samassa tilaisuudessa.

Molemmat on nimittäin kutsuttu X-Factor -ohjelman  vieraaksi tänä viikonloppuna, kun Simon Cowell kutsui yllättäen myös Pricen paikalle. Peter kutsuttiin puolestaan jo aiemmin, koska hän on mukana ohjelman jälkeen nähtävässä X-Factor Extra -ohjelmassa. 

Tämä on aiheuttanut runsaasti harmaita hiuksia ohjelman tuottajille, sillä he eivät halua nähdä räväkkää povipommia aiheuttamassa kohtausta ohjelman kuvauksissa. Nyt tuotantotiimi tekeekin kaikkensa, jotta ex-aviopari ei kohtaisi toisiaan tilaisuudessa. Muussa tapauksessa kohujulkisuutta hakeva Jordan tulee tavoilleen uskollisena mitä ilmeisimmin hakemaan uusia otsikoita keinolla millä hyvänsä.