AnnaLynne McCord esitteli ”parhaan puolensa” kuvaajille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar AnnaLynne McCord nousi kesän aikana Hollywoodin seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Paparazzielämään tottumaan joutunut näyttelijä on tähdittänyt jo monia televisiosarjoja ja elokuvia.

Muoti- ja paparazzikuvissa tiuhaan esiintynyt nuori tähti on kunnostautunut niin ahkerasti ruumiinosiensa paljasteluiden suhteen, että niitä epäillään jo tahallisiksi mediatempauksiksi. Tällä kertaa kaunotar on kuitenkin pitänyt vaatteet yllään, mutta esitellyt silti takamustaan valokuvaajille United We Care -hyväntekeväisyystapahtuman punaisella matolla. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.