BB-Niko Saarinen: ”Tatuointini symboloivat murhattuja enojani!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman viime vuoden tuotantokaudelta tunnetuksi tullut Niko Saarinen, eli BB-Niko, on räväyttänyt ottamalla itselleen uuden tatuoinnin. Hän esittelee ihotaidettaan nyt viihdelehti Staran blogissaan.

Niko Saarinen otti tatuointinsa helsinkiläisessä tatuointiliikkeessä. Hänen käteensä työstettiin kolme eri kokoista tähteä. Realityjulkkiksella oli jo etukäteen selvää, että hän haluaa käteensä juuri tähtiä. Kuvien taakse kätkeytyy myös tarina.

– Oikeaan käteeni siis tuli 3 tähteä. Ne symboloi kolmea menetettyä, rakasta sukulaistani. Mummiani, jonka kuolinpäivänä tatuointi otettiin ja kahta enoani, jotka on murhattu. He ovat siis tähtinä taivaassa, mutta tämä on minun tapani kunnioittaa heitä ja näin he kulkevat ikuisesti mukanani, Niko perusteli valintaansa.

Lue Niko kyseinen kirjoitus tästä ja seuraa Nikon blogia viihdelehti Starassa osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen/.