”Järjestin Tiger Woodsille orgiat 15 prostituoidun kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilijatähti Tiger Woods tunnusti eilen julkaisemassaan tiedotteessa syyllistyneensä uskottomuuteen, ja samalla hän ilmoitti vetäytyvänsä golf-ammattilaisen uralta toistaiseksi. Tämä ilmoitus ei kuitenkaan lopettanut paljastuksia.

Nyt maineikas Hollywoodin ”madame” Michelle Braun on väitänyt järjestäneensä Tiger Woodsille lähes 30.000 euroa maksaneita orgioita, joissa golf-tähti on saanut toteuttaa itseään jopa viidentoista prostituoidun kanssa. Hän kertoi järjestäneensä useampia vastaavia tilaisuuksia, joissa on ollut yleensä 10 – 15 naista.

– Hän piti kahdenkeskisistä tapaamisista. Hän harrasti seksiä heidän kanssaan. Hänen kanssaan oli raskasta, sillä sitä seksiä ja juomista jatkui päiväkausia. Hän oli aika nälkäinen naisten suhteen, Michelle Braun kommentoi E! Online -julkaisulle.

Viihdejulkaisulle antamassaan lausunnossa Braun nimesi Woodsin suosikkinaiseksi Playboy-lehdestäkin tutun 26-vuotiaan tyrmäävän alusvaatemallin Loredana Jolien. Hänen tapaamisestaan Woods maksoi New Yorkissa jopa 12.000 euroa kerralta. Jolie itse kertoi saaneensa Tigeriltä sormuksen, timanttikorvakorut ja kellon.

– Yksi tyttö ei aina riittänyt, vaan hän halusi järjestää kokonaisen viikonlopun, jossa hänen kanssaan oli ympäri vuorokauden kymmenestä viiteentoista naista. He olivat pääosin nuoria, söpöjä kaunottaria. Keskimääräinen viikonloppu Las Vegasissa maksoi hänelle noin 30.000 – 40.000 dollaria, Braun jatkoi.

Braun paljasti järjestäneensä Woodsille kahdenkeskisiä intiimejä tapaamisia myös kahden muun kaunottaren kanssa. Toinen naisista oli pornotähti Holly Sampson ja toinen alusvaatemalli Jamie Jungers. Jungers on kuitenkin tuoreeltaan kiistänyt väitteet tarjoamastaan maksullisesta seksistä.