Kelly Osbourne: ”Twitterin hehkuttaminen on junttia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen laulava ja tanssiva tytär Kelly Osbourne on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä Tanssii tähtien kanssa -kilpailunsa ja huomattavan laihtumisensa merkeissä. Nyt neitokainen on kritisoinut tiukoin sanakääntein internetin yhteisöpalveluja.

Vain muutama päivä sitten Foo Fighters -yhtyeen keulahahmo Dave Grohl nimitti Twitteriä ja muita vastaavia palveluita silkaksi ajantuhlaukseksi. Osbourne on hänen kanssaan samoilla linjoilla, vaikka tähän saakka hänet on tunnettu varsin aktiivisena mikrobloggaajana. Nyt hän on kuitenkin kertonut kyllästyneensä siihen, että ihmiset puhuvat aiheesta koko ajan.

– Yhdysvalloissa tuntuu siltä kuin kaikki hehkuttaisivat koko ajan Twitteristä ollakseen nuorekkaita ja cooleja. Siitä on kuitenkin tullut jo aika junttia, Kelly Osbourne totesi Exposay-julkaisun mukaan.

Mikroblogin käyttämistä Kelly ei ole silti lopettamassa, kuten esimerkiksi Miley Cyrus taannoin teki.

– Rakastan tosin edelleen Twitteriä. Se on hyvä keino olla yhteydessä ihmisiin ja osoittaa heille arvostustani ja tukeani.

Äskettäin Kelly Osbourne kirjoitti blogiinsa tarvitsevansa jalkaleikkausta kivuliaiden liikavarpaiden takia. Ne muodostuivat ongelmaksi popparitähden osallistuessa Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Tähän saakka hän on selvinnyt jalkojensa kanssa saatuaan pistoksia niihin.