Tämän Playboy-kaunottaren seksistä Tiger Woods maksoi 12.000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suhdeskandaaliaan eilen ensimmäisen kerran julkisesti kommentoinut Tiger Woods tunnusti olleensa uskoton ja ilmoitti samalla vetäytyvänsä ammattilais-golfista. Tänään tunnettu Hollywoodin seuralaispalvelun madame paljasti järjestäneensä Woodsille villejä seksijuhlia.

– Yksi tyttö ei aina riittänyt, vaan hän halusi järjestää kokonaisen viikonlopun, jossa hänen kanssaan oli ympäri vuorokauden kymmenestä viiteentoista naista. He olivat pääosin nuoria, söpöjä kaunottaria. Keskimääräinen viikonloppu Las Vegasissa maksoi hänelle noin 30.000 – 40.000 dollaria, Braun kertoi E! Online -julkaisulle.

Viihdejulkaisulle antamassaan lausunnossa Braun Michelle Braun paljasti, että Woods piti myös kahdenkeskisistä ”tapaamisista” suosikkityttöjensä kanssa. Hän nimesi Woodsin suosikkinaiseksi Playboy-lehdestäkin tutun 26-vuotiaan tyrmäävän alusvaatemallin Loredana Jolien. Hänen tapaamisestaan Woods maksoi New Yorkissa jopa 12.000 euroa kerralta. 26-vuotias New Yorkissa asuva Loredana Jolie on tehnyt mallintöitä 17-vuotiaasta saakka. Hän poseerasi Playboy-lehdessä vuonna 2002. Katso kuva kaunottaresta tästä.