Kylie Bisutti on uusi Victoria’s Secret -huippumalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpaan sarjaan lukeutuvat Victoria’s Secret -huippumallit ovat saaneet uuden jäsenen, kun vasta 19-vuotias Kylie Bisutti -niminen kaunotar liittyi joukkoon. Nykymenon mukaisesti hänet kruunattiin voittajaksi realityohjelmassa.

Teinikaunotar päihitti finaalissa kilpakumppaninsa Jamie Lee Darleyn ja kruunattiin uudeksi ”enkeliksi” viime tiistaina Yhdysvalloissa nähdyssä suorassa televisiolähetyksessä. Kilpailu järjestettiin Victoria’s Secretin televisioidun muotinäytöksen yhteydessä.

19-vuotias Kylie Bisutti on kotoisin Simi Valleystä, Californiasta. Nyt hänet on jo lennätetty kuvausmatkalle St. Bartsin saarelle Karibialle, jossa hän pääsi poseeraamaan rantakuvissa – tietenkin bikineissä. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia tästä.