Miranda Kerr on surffari ilman bikineitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa seurusteleva supermalli Miranda Kerr nähtiin taannoin pitkästä aikaa julkisuudessa muutenkin kuin alastomana tai bikineissä, kun hänet ikuistettiin julkkisjuhlien punaisella matolla leopardi-kuvioisessa pitkässä iltapuvussa.

Nyt kaunotar poseeraa Marie Claire -lehdessä surffarihenkisissä kuvissa. Hänet nähdään muiden muassa nojailemassa rantakiviin avonainen surffiasu yllään. Asun alle hän ei ole pukenut lainkaan esimerkiksi bikineitä. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.