Nämä lapsitähdet päätyivät vankilaan – muistatko heitä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä loppuaan on jälleen aika kerätä monenlaisia listauksia julkkistähdistä. Nyt Celebuzz-julkaisu on koonnut yhteen entisiä lapsitähtiä, jotka ovat sittemmin livenneet kaidalta tieltä rikosten poluille ja kaltereiden taakse vankilaan.

Julkaisun kokoaman listan ykkösenä komeilee suositusta Perhe on paras -televisiosarjasta tuttu Brian Bonsall, joka on tuomittu muiden muassa pahoinpitelyistä. Toiseksi sijoittui The Partridge Family -sarjan Danny Bonaduce, joka on tuomittu huumerikoksista ja pahoinpitelyistä, ja kolmanneksi sijoittui The Facts Of Life -sarjan Todd Bridges. Hän on kunnostautunut muiden muassa puukotuksilla, ampumisilla, huumerikoksilla ja pahoinpitelyillä.

Viiden kärkeen mahtuivat myös The Bad News Bears -sarjan naistähti Tatum O’Neal sekä lapsena menestyksekästä laulu-uraa tehnyt Leif Garrett. Molemmilla on taustallaan tuomiot huumerikoksista. Kahdeksan entisen lapsitähden listalla olivat lisäksi mukana Terminator-elokuvasta tuttu Edward Furlong, Arkajalat-elokuvan tähti Corey Feldman sekä Eight Is Enough -sarjan tähti Adam Rich. Jostain syystä Lindsay Lohan ei mahtunut tälle listalle tuomioistaan huolimatta lainkaan.