Pamela Anderson ihailee miesten ”suuria varustuksia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson näyttäytyy edelleen aktiivisesti julkkisjuhlissa, ja erityisesti jos paikalla on myös hänen hyvä ystävänsä Hugh Hefner. Tälläkin kerralla he ovat poseeranneet yhdessä.

Nykyisin asuntovaunussa asuva Pamela Anderson pääsi nimittäin hieman tuulettumaan juhliessaan Playboy-mogulin kanssa. Povipommin ilo oli ylimmillään kun hän sai lahjaksi suurkokoisen kuvakirjan, jonka nimi oli enteellisesti ”Kirja suurista peniksistä”. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Pamela Andersonin kerrottiin äänittävän studiossa ensimmäistä musiikkikappalettaan. Hänen debyyttisinglensä on nimeltään High ja sen sanoitukset kertovat muodista. Musiikkiprojektista kertoi tuolloin New York Post -lehdelle Andersonin ystävä Richie Rich.

– Olemme äänittämässä pop-kappaletta yhdessä. Pam kertoi haluavansa laulaa, mutta ei mitään kovin vaikeaa. Nyt hän sitten laulaa sanaa ”high” uudelleen ja uudelleen, Rich kertoi.