Rihanna otti maailman seksikäimmän suojiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Rihanna on innostunut neitokaisesta, jonka britit äänestivät taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän on Girls Aloud -yhtyeestä alunperin pinnalle noussut Cheryl Cole, joka aloitti syksyllä toden teolla soolouransa.

Cheryl, aikaisemmalta nimeltään Cheryl Tweed, rikkoi heti esikoissinglellään myyntiennätyksiä Britanniassa, kun esiintyminen suositussa X-Factor -ohjelmassa sai kansan ryntäämään levykauppoihin. Nyt häneen tykästynyt Rihanna haluaa tehdä kaikkensa, jotta kaunotar menestyisi jatkossa myös Yhdysvalloissa. Neitokaiset ovat tavanneet toisensa viime aikoina usein erilaisten julkkisjuhlien ja esiintymisten merkeissä.

Toissapäivänä Rihanna tarjosi Cherylille paikkaa hänen seuraavan kiertueensa lämmittelyesiintyjänä. Ensi vuonna järjestettävä turnee olisi Colelle kullanarvoinen näytön paikka, mikäli hänen musiikkinsa ei muuten saa tarpeeksi huomiota rapakon takana. Rihanna ja Cheryl ovat molemmat tehneet musiikillista yhteistyötä Black Eyed Peas -yhtyeen kanssa.

Rihannan Rated R -albumin Euroopan kiertue alkaa Belgiasta ensi vuoden huhtikuussa. Vahvistuneita keikkamaita ovat lisäksi myös Hollanti, Saksa, Sveitsi ja Irlanti. Mahdollisesta Suomen keikasta ei ole vielä tietoa.