Tiger Woodsin ura on ohi: ”Olen syvästi pahoillani!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin golf-tähti Tiger Woods on ollut viimeisten parin viikon ajan valtavan suhdeskandaalin keskiössä, kun hänen rakastajattarikseen on ilmoittautunut jo yksitoista naista eri puolilta Yhdysvaltoja. Eilen Woods antoi pitkään odotetun lausuntonsa.

Tiger Woods julkaisi eilen lausuntonsa valtavaan suhdekohuun liittyen. Siinä hän myönsi pettämisensä, pyysi anteeksi ja ilmoitti pitävänsä määrittelemättömän pituisen tauon golfista, eli hänen ammatistaan.

– Olen syvästi tietoinen siitä pettymyksestä ja tuskasta, jonka uskottomuuteni on aiheuttanut niin monille ihmisille. Erityisesti vaimolleni ja lapsilleni. Haluan korostaa erityisesti, että olen syvästi pahoillani ja pyydän anteeksiantoa, Tiger Woods kirjoitti verkkosivustollaan julkaisemassaan lausunnossa.

– Syvällisen itsetutkistelun jälkeen olen päättänyt pitää määrittelemättömän pitkän tauon ammattilais-golfista. Minun täytyy nyt keskittyä olemiseen parempana aviomiehenä, isänä ja ihmisenä. Pyydän kunnioittamaan yksityisyyttäni tänä vaikeana ajanjaksona, hän jatkoi.

Maailman tunnetuimpiin ja eniten ansaitseviin urheilijoihin lukeutuva Tiger Woods kykenee varallisuutensa perusteella pitämään helposti välivuosia ammattilaisuraltaan. Yksistään kuluneen vuoden aikaan hän on tienannut palkintorahoina ja sponsorituloina huimat 118 miljoonaa dollaria. Yhteensä hän on tienannut urallaan maailman ensimmäisenä urheilijana yli miljardi dollaria.