Hiphop-tähti: ”Yritin harrastaa seksiä jo seitsemänvuotiaana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean ”Diddy” Combs on kertonut värikkäitä tarinoita lapsuudestaan ja nuoruudestaan. Seksinhimoa jo ennen teini-ikää tuntenut tähti on paljastanut yrittäneensä menettää poikuuttaan ollessaan vasta seitsemänvuotias.

– Yritin menettää poikuuteni, kun olin seitsemänvuotias. Olin 9- tai 10-vuotiaan tytön päällä, mutta sitä ei koskaan tapahtunut, joten kenenkään ei tarvitse kauhistella. Äitini ja lapsenvahtini meinasivat tosin piestä minut, P. Diddy paljasti Playboy-lehdelle.

P. Diddy kertoo menettäneensä poikuutensa New Yorkissa sijaitsevassa hotellihuoneessa ollessaan 13-vuotias. Katolilaista koulua käynyt tähti paljasti olleensa teini-iässä hyvin riippuvainen seksistä ja tarvinneensa sitä joka päivä.

– Ensimmäisenä vuotenani lukiossa en enää masturboinut. Pelkäsin liikaa suututtavani sillä Jumalaa. Kääntöpuolena se vapautti minut naisten pariin. Minun oli pakko saada seksiä joka päivä, P. Diddy kertoo.

P. Diddy, oikealta nimeltään Sean John Combs tunnetaan jatkuvista nimenvaihdoksistaan. Mies aloitti uransa nimellä Puff Daddy, mutta vaihtoi sitten nimensä P. Diddyksi. Tällä hetkellä tähti käyttää itsestään yleisesti vain nimeä Diddy.