Jälleen yksi suosikkisarja kohtaa loppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulunut vuosi on ollut harvinaisen raju televisiorintamalla, sillä lukuisat suositutkin televisiosarjat on päätetty lopettaa. Jotkut niistä jopa kesken tuotantokauden. Tuorein esimerkki on Flight of the Conchords -sarja, jonka lopettamisesta ilmoitettiin tällä viikolla.

Sarjan fanit olivat luonnollisesti pettyneitä kuultuaan uutisen, vaikka asiasta on huhuttu jo jonkin aikaa. Vuodesta 2007 saakka jatkunut sarja on saanut lukuisia palkintoehdokkuuksia ja positiivisia arvioita niin kriitikoilta kuin katsojiltakin. Sarjan luojat, uusiseelantilaiset Bret McKenzie ja Jemaine Clement ovat tästä huolimatta päättäneet iskeä hanskat tiskiin.

– Olemme huomanneet, että mitä vähemmän kerromme sarjan tulevaisuudesta, sitä enemmän ihmiset haluavat keskustella aiheesta. Tästä syystä ilmoitamme nyt, että emme tule tekemään enää kolmatta tuotantokautta, sarjan verkkosivuilla julkaistussa viestissä kerrottiin.

Suomessa TV2-kanavalla nähdyn sarjan tähdet ilmoittivat, että vaikka Bret ja Jemaine lakkaavat olemasta roolihahmoina, tulevat he olemaan vielä olemassa ihmisinä.

– Olemme erittäin ylpeitä kahdesta tuotantokaudesta ja pidämme siitä kuinka sarjamme päättyi. Haluamme kiittää kaikkia, jotka olivat auttamassa ohjelmaa ja kaikkia jotka katsoivat sitä. Roolihahmot Bret ja Jemaine eivät ole enää olemassa, mutta oikeat Bret ja Jemaine jatkavat edelleen.