Lehti: Tiger Woodsin vaimo ei paennut Ruotsiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden ja ehkä jopa jopa vuosikymmenen rajuimmasta suhdesotkusta parhaillaan vastaavan golf-tähti Tiger Woodsin ruotsalaissyntyisen vaimon väitettiin eilen paenneen pettämiskohua Ruotsiin. Amerikkalaismedioiden väitteet on nyt kuitenkin tyrmätty.

TMZ-julkaisun mukaan sen toimittajat olisivat nähdeet Elin Nordegrenin eilen Yhdysvalloissa. Tietojensa tueksi viihdelehti julkaisi verkkosivuillaan iltapäivällä ikuistetun valokuvan vaimon autosta perheen kotitalon pihamaalla. Vaimo vaikuttaisi siis olevan lehtiväitteistä huolimatta edelleen kotona.

Tiger Woodsin olinpaikka on sen sijaan tuntematon. Joidenkin lähteiden mukaan hänen valtavaa luksusjahtiaan valmisteltiin pari päivää sitten lähtövalmiiksi, mutta varmuutta supertähden siirtymisestä jahdilleen ei ole saatu. Useimmat julkaisut uskovat hänen piilottelevan kotonaan. Toissapäivänä hänen kerrottiin menettäneen etuhampaansa, kun vaimo oli heittänyt häntä matkapuhelimella.