Pamela Anderson ja Katie Price rintavina julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman julkkiksia kokoontui eilen Lontooseen, kun kaupungissa järjestettiin British Comedy Awards -palkintogaala. Tunnettujen brittitähtien lisäksi juhlatunnelmasta nauttimaan saapui myös muutamia amerikkalaisia tähtiä.

Juhlakansan joukossa olivat myös brittiläinen povipommi Katie Price, eli Jordan, sekä hänen amerikkalainen vastineensa Pamela Anderson. Ensinmainittu oli sonnustautunut näyttävään violetti-vaaleanpunaiseen iltapukuun, jonka etumus oli hänelle ominaiseen tapaan erittäin antava. Katso kuvat tästä.

Pamela Anderson oli taas selvästi alipukeutunut tilaisuuteen poseeratessaan kameroille pienenpienessä oranssissa mekossa, joka paljasti melkein enemmän kuin peitti. Povipommit tapasivat toisensa nyt ensimmäisen kerran. Koomikko Miranda Hart hehkuttikin myöhemmin Twitter-blogissaan, että hänen mielessään tapahtuman parasta antia oli povipommien ensitapaaminen. Jordan sai kunnian ojentaa gaalassa Parhaan brittikoomikon palkinnon Simon Birdille