Rocktähti vajotettiin koomaan sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen rocklegenda Johnny Hallyday on jouduttu vajottamaan lääkäreiden toimesta koomaan Los Angelesissa hänelle suoritetun vaativan leikkauksen jälkeen. 66-vuotias laulaja on Ranskan tunnetuin rocktähti, joka on kuitenkin tunnetumpi Yhdysvalloissa kuin Ranskan ulkopuolisessa Euroopassa.

Hänen tuottajansa Jean-Claude Camus kertoi, että rocktähti operoitiin keskiviikkona Beverly Hillsissä sijaitsevassa Cedars-Sinain sairaalassa. Tarkoituksena oli korjata selkäongelmia, jotka olivat jääneet vaivaamaan artistia 26. marraskuuta Pariisissa tehdyn leikkauksen jälkeen. Joidenkin väitteiden mukaan Ranskassa tehty leikkaus oli suoritettu ala-arvoisesti, ja virheitä jouduttiin nyt korjaamaan Yhdysvalloissa.

Nyt Los Angelesissa leikkauksesta toipuva Hallyday päätettiin vajottaa keinotekoiseen koomaan toipumisen helpottamiseksi. Hänet on määrä herättää ensi viikolla, ranskalainen Le Figaro -lehti uutisoi. Hallydaylle leikkauksen Pariisissa tehnyt ranskalainen kirurgi Stephane Delajoux joutui sittemmin pahoinpitelyn kohteeksi poistuttuaan illalla ystävänsä luota. Kirurgin mukaan naamiomies hyökkäsi hänen kimppuunsa toisen naamiomiehen tarkkaillessa sivusta.

Alunperin belgialaissyntyinen Johnny Hallyday, oikealta nimeltään Jean-Philippe Smet, tunnetaan musiikkinsa lisäksi Harley-Davidson -moottoripyöristään ja eräänlaisena Ranskan Elviksenä.