Suosikkinäyttelijä suuteli Megan Foxia – kostoksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kovasti ylistystä roolisuorituksistaan saanut Hollywood-tähti Josh Brolin on kertonut tuoreimman elokuvaprojektinsa kuvauksista. Hän pääsi nimittäin kameroiden edessä kuhertelemaan yhdessä Megan Foxin kanssa.

Josh Brolin näyttelee suosittuun sarjakuvaan perustuvassa elokuvassa villin lännen legendaarista palkkionmetsästäjä Jonah Hexiä. Vastanäyttelijäkseen hänellä oli ilo saada maailman seksikkäimmäksi naiseksi lukuisia kertoja äänestetty Megan Fox.

Brolinin näyttelijävaimo Diane Lane on päässyt töiden merkeissä suutelemaan monia muita miehiä kameroiden edessä. Nyt Josh kertoi ottaneensa kaiken irti Megan Foxin kanssa kuvaamistaan suutelukohtauksista, jotta saisi maksettua potut pottuina vaimolleen.

– Minulla oli proteesi kasvoillani, koska Jonah Hexin roolihahmon kasvot ovat palaneet. Siksi oli hieman vaikeaa saada kieli mukaan suutelemiseen. Haluaisin sanoa, että se oli todella todella vaikeaa, mutta se sujui lopulta oikeastaan aika hyvin, Josh Brolin kommentoi intiimejä kohtauksia New York Postille.

Josh Brolin oli tyytyväinen saadessaan vaimonsa mustasukkaiseksi, koska vaimo on päässyt vuosien varrella kuhertelemaan valkokankaalla muiden muassa Richard Geren, Viggo Mortensenin ja Olivier Martinezin kanssa.