Suositun poliisisarjan tähti hakkasi tyttöystävänsä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien poliisisarjojen joukkoon lukeutuvasta CSI: Miami -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Jonathan Togo pidätettiin eilen Los Angelesissa. Samalla miestähti pääsi tutustumaan käytännössä poliisin tositoimiin.

Asiasta uutisoineen Entertainment Tonight -ohjelman mukaan Togoa epäillään kotiväkivallasta. Hänen uskotaan pahoinpitelleen tyttöystävänsä lauantaina aamuyöllä. Los Angelesin poliisista kerrottiin viihdeohjelmalle, että viranomaiset vastaanottivat tähden Hollywood Hillsin alueella sijaitsevasta asunnosta hätäpuhelun.

Puhelun perusteella kotiin lähetettiin poliisipartio, joka pidätti Jonathan Togon noin kahden maissa aamuyöllä. Pahoinpitelyn kohteeksi epäillään miehen tyttöystävää. Togo vapautettiin pidätyksen jälkeen odottamaan oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla. Oikeus määräsi hänelle 50.000 dollarin takuusumman.