Tara Reidin huikea Playboy-kansikuva paljastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Pie -elokuvien tähti Tara Reid poseeraa maineikkaan Playboy-miestenlehden seuraavan numeron kansikuvassa. Nyt kansi on julkistettu, ja luvassa on Reidin rohkein kansikuvaposeeraus koskaan.

Lehden kannessa amerikkalainen näyttelijäkaunotar on saanut osakseen aimo annoksen digitaalista kuvankäsittelyä ja näyttääkin varsin hyvältä. Neitokaisen rohkean asun avulla hänen rintavarustuksensa on niin ikään saatu näyttämään valtavalta. Katso kuva tästä.

34-vuotias Tara Reid on esiintynyt uransa alkuvaiheen saippuasarjojen jälkeen myös elokuvamaailmassa. B-luokan komedioiden lisäksi hänen uralleen mahtuu myös pari menestyselokuvaa, kun hänet kiinnitettiin aikoinaan American Pie -elokuvien tähdeksi. 2000-luvulla menestysroolit ovat kuitenkin antaneet odottaa itseään. Vuonna 2010 Tara Reid nähdään elokuvassa Land Of Canaan.